Plastbehandlinger

Jeg er en af Danmarks
bedste tandlæger
til plastløsninger

Jeg har personligt investeret meget tid og energi i at blive en af Danmarks bedste tandlæger i plastløsninger. Jeg har de seneste 20 år afviklet mere end 100 kurser for kolleger i korrekt anvendelse af plastmaterialer og de nødvendige teknikker.

Jeg har også haft mange singlekurser, hvor en kollega har fulgt mit arbejde med plast tæt på, og jeg har været ude på kollegers klinikker for at undervise under deres arbejde.

Der er fortsat en stor efterspørgsel på undervisning i plast, fordi plastmaterialerne har været igennem en enorm udvikling og teknikkerne er blevet bedre og mere avancerede. For patienterne betyder det, at plastløsninger i dag giver fantastiske gode og holdbare resultater.

Hvis du lader mig udføre dine plastløsninger vil jeg lade al min erfaring og viden komme dig til gode.

 

Jeg tror de to billeder oven for viser min faglige glæde og gode resultater ved at arbejde med plastløsninger. Billederne viser samme tand før og efter behandlingen, hvor sølvamalgamen er skiftet ud med plast på grund af sekundær caries.

Jeg er helt i front med plastmaterialer, metoder og teknikker. Skufferne er fyldt med specielle hjælpemidler, der efter min mening er nødvendige for at skabe det ønskede resultat.

        
En nedbrudt kindtand genopbygges i plast, så den ligner den oprindelige tand

      
Eksempler på kindtænder bygget op med moderne plastløsninger

    
Et mellemrum i fortænderne før og efter reperation med plast

 
Eksempel på fortænder repareret med plast

 
En plastløsning kan udføres, så du ikke kan skelne plasten fra det øvrige

Der er slet ingen tvivl om, at plast løsninger holder bedre, er stærkere end sølv og er helt uden sammenligning, hvis man ønsker reparationen skal se ud som en naturlig tand. Der er i dag ingen områder, hvor plast ikke overgår sølv i muligheder.