Betalingspolitik

Tryghed for os er, at vi kan forvente at få betaling for vores indsats. Derfor har jeg følgende betalingsbetingelser:

Akut
Hvis du henvender dig akut med et problem og ikke er registreret som patient hos os, skal betalingen falde kontant. Jeg finansierer ikke behandlingen for mennesker jeg ikke kender. Men vi løser gerne folks problemer, i den udstrækning vi kan finde tid.

Max. 1000 kr.
Derudover får ingen i princippet lov til at skylde klinikken mere end kr. 1000 før vi beder om en a’conto indbetaling eller laver en delregning.

Dem vi kender
Gamle kunder, som vi kender godt, betaler først når behandlingen er afsluttet.

Større behandlinger
Ved alle større behandlinger, der involverer vores laboratorier, og kan foregå over en længere periode, er vores betalingsbetingelser følgende:

1/3 af det samlede beløb betales ved behandlingens begyndelse.

1/3 betales midtvejs i behandlingen, men vi vil altid angive et nærmere tidspunkt.

1/3 betales efter endt behandling ved førstkommende kontrolbesøg. Vi skal gerne sikre os, at behandlingen er udført til din fulde tilfredshed.

Bankgaranti
OBS: Det er også en mulighed, at du tilvejebringer en skriftlig garanti fra din bank om, at det samlede beløb bliver overført når regningen fremsendes til pengeinstituttet.

Bedøvelser
Til sidst er der blot at nævne, at bedøvelser normalt ikke medregnes i vores tilbud på tandbehandling. Det er meget individuelt om man ønsker en smertefri behandling. Nogle mennesker vælger det helt fra.