Tandlægen

Tandlæge Flemming Brandt

Erfaring
Jeg har 40 års erfaring som tandlæge, og har haft egen klinik i 37 år fra 1984 til 2021, og kan med min solide erfaring tilbyde alle former for tandbehandlinger og med min specialistviden indenfor plast, kirurgi og implantatologi også tilbyde de mere krævende tandbehandlinger.

Dokumentation
Jeg fik min første hjemmeside for mere end 20 år siden for at kunne dokumentere mine ansattes erhvervserfaringer, efteruddannelse og faglige profiler. På den måde kunne jeg vise patienterne, at de på min klinik kun fik tilbudt det allerbedste.

Sådan har jeg det stadig, selv om hjemmesiden nu kun handler om min egen person. Jeg vil fortsat gerne dokumentere min faglige profil og erfaringer. Du er derfor velkommen til at klikke rundt på de følgende sider, der viser min grundighed, når det handler om at holde mig ajourført med faget.

Efteruddannelse
Medlemsskaber af foreninger
CV
Post graduate

Undervisning
I mange år har jeg undervist både danske og udenlandske tandlæger på kurser i komposit, implantologi og tandprotetik. Dels gennem mit selskab “Center for Odontologisk Videreudvikling”, og de senere år gennem et samarbejde med eksterne kursusudbydere.
Senest er jeg med i det snævre felt af tandlæger bag DDU – Danske Dental Undervisere. Her tilbyder DDU systematisk undervisning i forløb, der skal sikre en høj faglig kvalitet blandt de danske tandlæger.
Læs mere om Danske Dental Undervisere
Læs mere om undervisning

Mentor
Jeg tilbyder mig også som mentor og senior advisor overfor yngre kolleger, andre klinikker og eksterne aktører, der kan drage fordel af og udnytte mine erfaringer og kendskab til faget og dets mange udfordringer. Læs mere

Med venlig hilsen
Flemming Brandt