Hvem er jeg

Tandlæge Flemming Brandt

Jeg har 40 års erfaring som tandlæge, og har haft egen klinik i 32 år fra 1989 til 2021, og kan med min solide erfaring tilbyde alle former for tandbehandlinger og med min specialistviden indenfor plast, kirurgi og implantatologi også tilbyde de mere krævende tandbehandlinger.

I mange år har jeg også undervist både danske og udenlandske tandlæger på kurser i komposit, implantologi og tandprotetik. Dels gennem mit selskab “Center for Odontologisk Videreudvikling”, og de senere år gennem et samarbejde med eksterne kursusudbydere. Læs mere

Det vil jeg også gøre fremover, men jeg vil i stigende grad også tilbyde mig som senior advisor overfor yngre kolleger, andre klinikker og eksterne aktører, der kan drage fordel af at udnytte mine erfaringer og kendskab til faget og dets mange udfordringer. Læs mere

Jeg fik min første hjemmeside for 20 år siden, og allerede dengang brugte jeg hjemmesiden til at dokumentere mine ansattes erhvervserfaringer, efteruddannelse og faglige profiler. På den måde kunne jeg vise patienterne, at de på min klinik kun fik tilbudt det allerbedste.

Sådan har jeg det stadig. Selv om hjemmesiden nu handler om min egen person, så vil jeg stadigvæk gerne dokumentere min faglige profil og erfaringer. Du er derfor velkommen til at klikke rundt på de følgende sider, der viser min grundighed, når det handler om at holde mig ajourført med faget.

Efteruddannelse
Medlemsskaber af foreninger
CV
Post graduate

Med venlig hilsen
Flemming Brandt