Undervisning

Kære kollega – har du overvejet om
dine vaner og rutiner er optimale

PLAST I PRAKSIS – PRAKSIS MED PLAST
Gennem årene er det blevet til mange hands-on kurser i plast. Kurset kan nu foregå på min klinik i Nyborg eller på din klinik. Hvis du ønsker at afholde et kursus, planlægger vi et forløb i fællesskab, og du finder 9 kolleger, der gerne vil være med. Du står for logistikken, finder en egnet patient, og jeg demonstrerer mine teknikker. Seneste reference: Herning Implantatklinik.

Prisen for kurset er 7.250,00 kr. pr. deltager incl. CD’en “Direct Posterior Restoration” med autorun og mere end 1.000 billeder af opsætninger. Tilmelding på tlf. 65303830 eller fl.brandt@mail.dk

SINGLEKURSER
Et singlekursus er oplagt for dig, der er blevet færdig som tandlæge, men mangler nogle redskaber! Eller du har været i faget i mange år, og håbede på, at du ikke behøvede at sætte dig grundigt ind i plastens mysterier! Så kan jeg hjælpe dig med et alternativ til lørdagskurserne ved at tilbyde en arbejdsdag på klinikken. Vi veksler mellem teori og patientbehandlinger. Indholdet skulle gerne være det samme, men i mere koncentreret form.

Når dagen er slut får du CD’en “Direct Posterior Restoration” med hjem, og har forhåbentligt haft en udbytterig dag sammen med os alle på klinikken. Prisen er den samme som for lørdagskurserne. Seneste reference: Tandklinikken Gl. Strand i København.

CD’en DIRECT POSTERIOR RESTORATION
Denne CD får konstant fornyet indholdet. Den indeholder en klinisk gennemgang af okklusionsanalysen til færdig polering af restaureringen. Der er 21 afsnit i kronologisk orden, og den kører med autorun, så du skal bare sætte den i computeren, og er i gang. Mere end 1.000 opsætninger. Købes CD’en seperat er prisen: 1.250,00 kr. incl. moms. Bestilling på tlf. 65303830 eller fl.brandt@mail.dk

CENTER FOR ODONTOLOGISK VIDEREUDVIKLING
Min undervisning, foredrag og arbejdskurser har i mange år været tilrettelagt indenfor rammerne af virksomheden “Center for Odontologisk Videreudvikling”, som jeg stiftede i 1999. Selskabet har været rammen for en omfattende undervisning og udgivelse af CD’er om tandlægefaglige emner, men i dag udbydes min undervisning først og fremmest gennem eksterne samarbejdspartnere.

Læs mere om min eksterne undervisning KLIK HER
Læs mere om min efteruddannelse KLIK HER